Свердлильний верстат з ЧПУ Sirius 950M від AES, виготовлений у Туреччині

SIRIUS – це свердлильний верстат під керівництвом ЧПУ, розроблений AES Group для деревообробної промисловості. Моделі Sirius розроблені для проведення свердлувальних робіт серійно та ефективно. Він може легко виконувати операції маршрутизації з опцією шпиндельного двигуна.

Інші особливості:

– Структура робочого столу – Двостороння повітряна;

– Потужність двигуна шпинделя – 7HP 18,000RPM Керівництво;

– Свердлильний шпиндель:

1. Вертикальний – 10

2. Горизонтальний – 3 × 2

3. Пила – 1

Робочий  стіл для машини, розроблений з використанням системи пневматичного плавання, який дозволяє легко використовувати. Система перевірки деталей за допомогою лазера – завдяки системі лазерної перевірки, яка розташована на машині. Він використовується для вимірювання довжини деталі та точності деталі, яка спрямована на вісь X, керовану блоком управління. Програма CAD/CAM. Швидке позиціонування з притискним роликом та пневматичним бічним штовхачем. Високоточний пневматичний бічний штовхач та практичні притискні ролики можуть ефективно закріпити деталь.

Додаткові можливості машини:

Проектування з боку САПР і відправка робочого замовлення на машину. Додаткове створення та обробка 3D поверхонь.

Створення бібліотеки моделей. Оптимізація траєкторії інструменту.

Передача файлів як DXF – DWG – STL та інші формати.

Щоб побачити час виробництва до відправки замовлення на машину.

Оптимізація траєкторії свердління за допомогою команди multidrilling.

Одночасно виконувати багатопроцесорні операції.

Для використання операцій маршрутизації можна додати шпиндель 5,5 кВт. Високопродуктивний блок шпинделя забезпечує відмінні результати при маршрутизації, включаючи операції обробки 3D.

– Управління віссю проводиться сервомоторами – вся вісь на машині управляється сервомоторами. Сучасні технологічні сервомотори забезпечують ідеальне прискорення осі машини.

– XY вісь Робоча швидкість 70 м/хв.

– Робоча частота Z-осі 20 м/хв.

Точна система затиску, що розташована на щоглі, забезпечує повне автоматичне позиціонування деталі. Автоматичний тиск використовується незалежно від товщини матеріалу для досягнення оптимальних результатів. ПК-блок управління – машина керується блоком управління CNC нового покоління. У машині є промисловий ПК, який дозволяє робити проектування на машині, причому одночасно.

 – Операційна система на базі Windows

 – Функція дистанційного керування

 – 17-дюймовий кольоровий РК-екран TFT

 – Передача файлів через USB та віддалений файл

 – Високопродуктивна розточувальна головка. Машина має високопродуктивну розточувальну головку, яка використовується для точних та швидких операцій буріння.

Інформацію перекладено з офіційного сайту виробника AES Group: http://www .aesgroup.com.tr/

Chat